ОДРЖАН ПРОТЕСТ ИСПРЕД ЗГРАДЕ ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Данас у 11ч55 минута испред зграде ВЛАДЕ Републике Србије одржан је протест запослених у социјалној заштити Републике Србије. На протесту се окупило око 300 запослених упркос лошим временским приликама и великим притисцима на запослене. На протесту је најављен и штрајк упозорења 15.12.2023.године када ће бити обустављен рад у свим установама на сат времена. Позивамо све да се продруже Синдикату у овој борби јер је то једини начин да се изборимо за своја права.

Захваљујемо се свима који су дошли и онима који нису могли, а желели су.  Синдикат је упознат са огромним притисцима на запослене како би се спречило даље окупљање запослених око идеје заштите својих права.

Захваљујемо се и сви медијима који су били присутни и који су извештавали са протеста и тиме нам помогли да се нас глас што даље чује. О свим даљим активностима благовремено ћемо обавестити све чланове и све запослене у систему социјалне заштите.

Објављено у медијима:

Radnici u socijalnoj zaštiti najavili štrajk upozorenja na protestu ispred Vlade Srbije: Stajemo sa radom na sat vremena (FOTO/VIDEO)

Još jedan protest održan ispred Vlade, pobunili su zaposleni u socijalnoj zaštiti: „Da nam zamažete oči, više nećete moći“